Gyprocwanden

GYPROCWEKEN GEBROEDERS CALLUY - Grobbendonk - GyprocwandenScheidingswanden zijn de perfecte oplossing voor wie wil spelen met de ruimtes in huis. Een grote kamer kleiner maken, een hoek in de kamer afschermen of een open keuken aan het oog onttrekken, allemaal mogelijkheden die te bereiken zijn met een scheidingswand.

Voorzetwanden is dan weer een oplossing voor wie op een snelle manier de buitenmuren wil isoleren en aan het zicht wil onttrekken. Dit wordt vaak gebruikt bij verbouwingen. Je kan hier ook makkelijk leidingen en verlichting in verwerken, zonder slijpwerken.

Gyprocwanden zijn ook bruikbaar voor grote hoogtes en vochtige ruimtes, de mogelijkheden zijn eindeloos!De broers Calluy zorgen voor een strakke en naadloze afwerking. De wandoppervlakten worden altijd schilderklaar aangeleverd, met een zodanige gladheid en zachtheid dat de schilder of behanger meteen kan starten met zijn werk.

GYPROCWEKEN GEBROEDERS CALLUY Lissenweg 5 2280 Grobbendonk Stratenplan Gsm: 0478/217 888 (Tim) 0477/59 51 36 (Bjorn) info@gyprocwerkencalluy.be calluy@live.be BTW BE 0894 092 946