UW PARTNER VOOR EEN SNELLE 
& PERFECTE AFWERKING...
0478 217 888 (Tim) - 0477 595 136 (Bjorn)

Plaatsen van stevige gyprocplafonds

Gyprocwerken Gebroeders Calluy - GYPROCPLAFONDS

Bent u op zoek naar iemand die gyprocplafonds in Zoersel en omgeving kan plaatsen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Gyprocplafonds zorgen voor een goede isolatie en kunnen ook gebruikt worden in vochtige ruimtes.

Schilderklaar

De wandoppervlakten worden bij Gyprocwerken Calluy altijd schilderklaar aangeleverd, met een zodanige gladheid en zachtheid dat de schilder of behanger meteen kan starten met zijn werk. U hoeft zich dus nergens zorgen over te maken. De broers Calluy houden bovendien rekening met al uw wensen: grote en kleine verlagingen, bijzondere constructies, schuin plaatsen, inwerken van verlichting en nog veel meer: op ons kunt u altijd rekenen.

Renovatie en nieuwbouw

Gyprocplafonds worden zowel bij renovatie als nieuwbouw gebruikt. Het plafond wordt bevestigd aan de bovenliggende structuur zoals bijvoorbeeld houten balken, betonnen gewelven... Stevigheid komt altijd op de eerste plaats.

Contacteer ons gerust

Wilt u graag nog wat meer weten over onze gyprocplafonds? Neem dan gerust contact op met Gyprocwerken Calluy. Gyproc plaatsen in Zoersel en omgeving wordt bij ons tot in de puntjes geregeld.