UW PARTNER VOOR EEN SNELLE 
& PERFECTE AFWERKING...
0478 217 888 (Tim) - 0477 595 136 (Bjorn)

Gyprocwanden voor alle ruimtes

Gyprocwerken Gebroeders Calluy - GYPROCWANDEN

Gyprocwanden, in Zoersel geplaats door Gyprocwerken Calluy, zijn de ideale oplossing als u wilt spelen met de ruimtes in uw woning. Zo kunt u met scheidingswanden een grote kamer kleiner maken, een hoek in de kamer afschermen of een open keuken aan het oog onttrekken.

Voorzetwanden

Voorzetwanden zijn dan weer een oplossing voor wie op een snelle manier de buitenmuren wil isoleren en aan het zicht wil onttrekken. Dit wordt vaak gebruikt bij verbouwingen. U kan hier ook makkelijk leidingen en verlichting in verwerken, zonder slijpwerken.

Ook hebben wij oplossingen voor grote hoogtes en vochtige ruimtes! Wij zorgen voor een strakke en naadloze afwerking. De wandoppervlakten worden altijd schilderklaar aangeleverd, met een zodanige gladheid en zachtheid dat de schilder of behanger meteen kan starten met zijn werk.

Contacteer ons snel

Wilt u graag nog wat meer weten over onze oplossingen op het vlak van gyprocwanden, dan kunt u natuurlijk steeds contact opnemen met Gyrpocwerken Calluy in Zoersel. Op het vlak van gyproc plaatsen zijn wij echte experts.